Advies

Buiten!

Buiten van .nu geeft u inspiratie voor de bescherming en uitstraling van uw huis aan de buitenzijde.Uw schilderwerk kunt u volledig aan ons uitbesteden of u goed laten adviseren indien u zelf gaat verfen.

Serre, veranda & tuinhuis

Het buiten gebeuren is meer en meer een verlengstuk van het woonhuis. De serre, de veranda en het tuinhuis zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in onze woonomgeving.Verf geeft naast de juiste bescherming van het materiaal ook een mooie uitstraling.Wij adviseren u dan ook graag over de juiste producten voor het behoud van uw huis en het gebruik van kleuren die uw huis tot leven laten komen.
 

Van tafels en stoelen tot zandbakken

Ook voor de overige buiten producten zoals banken, tafels, stoelen, zandbakken, klimtoestellen etc. leveren wij passende producten voor onderhoud en bescherming.Maar ook geven we veel tips voor het opknappen en het geven van een nieuwe look volgens de laatste trends.Heeft u weinig tijd of bent u niet in het bezit van twee rechterhanden dan heeft u ook hiervoor bij ons de mogelijkheid om deze werkzaamheden aan ons uit te besteden.
 
Voor buiten van .nu is het geweldig weer om tijd en aandacht aan de buitenzijde van uw huis te besteden! Loopt u gerust even onze winkel binnen voor de nodige tips en mogelijkheden.