Styling & Kado

Mijn huis stylen

Uw huis stylen dat is best moeilijk! De woonbladen, magazines, folders en programma's zijn er voldoende maar hoe bereik je wel de nieuwe uitstraling zonder dat de hele inboedel vervangen dient te worden! Wij laten in de winkel concreet mogelijkheden zien om de nieuwe trends toe te passen in uw bestaande huis.

Kleuren

Wij kunnen u heel gericht adviseren zodat uw eigen inrichting perfect met de nieuwe stijlen in verf, behang en accessoires gecombineerd kan worden. Er is zoveel aanbod dat het soms moeilijk is om keuzes te maken. Wij laten u de effecten zien bij het gebruik van de ene kleur ten opzichte van de andere kleurtint. Kleuren maken het verschil en geven vaak net even wat meer effect in de juiste combinatie. Hetzelfde geldt voor de woonaccessoires in de juiste kleuren of in de juiste stijl.

Cadeau's

Woonaccessoires zijn altijd leuk om cadeau te krijgen of te geven! Wij hebben een ruime keuze in zeer verschillende items. Het cadeau wordt mooi op kleur of in een bepaald thema verpakt zodat het extra leuk is om te geven of te krijgen!