Advies

Baby

Je bent zwanger…. en je hebt net je commode en ledikant gekocht. Nu wil je dat je babykamer bijzonder gaat worden! Je eigen persoonlijke gevoel moet terug te vinden zijn in de inrichting van je babykamer. Aan de hand van een gesprek of eventueel een bezoek aan huis achterhalen wij je eigen persoonlijke voorkeur qua stijl en kleur. Aan de hand van deze wensen kunnen wij dan adviseren in de verf- en behangkeuze van de babykamer maar ook op het gebied van de accessoires of mooie praktische gebruiksartikelen.

Peuter & Kleuter

Je zoon of dochter is al stoer of hip en heeft duidelijk zijn of haar wensen over de nieuwe kamer! Met vliegtuigen of auto’s of juist zonder! Helemaal rose of absoluut niet! Ook voor de kleine kinderwensen bieden wij zeer veel mogelijkheden. En kunnen wij dusdanig adviseren dat groot en klein allebei tevreden zijn! De mogelijkheden op de wanden zijn tegenwoordig zeer talrijk maar ook met leuke accessoires krijgt de kinderkamer een totaal andere uitstraling.

Tiener

De tieners zijn vaak uitgesproken in datgene wat ze wel of niet mooi vinden! Door bijzondere en verrassende combinaties met verf, behang & accessoires zijn ze vaak aangenaam verrast en enthousiast. Als dan woorden als tof, cool en gaaf aan de orde komen weten de ouders en wij dat we op de goede weg zijn!