Advies

Uw zaak

Uw zaak en de uitstraling van uw zaak is belangrijk. Een uitstraling die past bij uw producten en activiteiten. Henny Sieben heeft op dit gebied veel ervaring, kennis en creativiteit in haar mars. Of het nu gaat om een restaurant, kledingzaak, kapsalon of kantoor Henny weet door het gebruik van de juiste kleuren en materialen een passend geheel te vormen.

Metamorfose

Of het nu gaat om mega verbouwingen of kleine aanpassingen in uw zaak. Met verf, behang en accessoires komt de metamorfose snel tot stand. Zaak van .nu denkt met u mee en geeft u op de juiste manier advies en ondersteuning.

Werkzaamheden

U kunt de werkzaamheden aan ons uitbesteden daarvoor sturen wij u graag een passende offerte of wij leveren de materialen aan zodat u zelf de werkzaamheden kunt uitvoeren.

Service

Het advies dat u van ons krijgt is nog altijd gebaseerd op basis van service voor het leveren van behang, verf en accessoires of het uitvoeren van de werkzaamheden incl. levering van het materiaal. Dat maakt het voor u als ondernemer dus extra aantrekkelijk want tegenwoordig worden er weinig diensten meer aangeboden die niet gefactureerd worden!

Maakt u dus snel een afspraak indien u plannen heeft om uw zaak een nieuwe uitstraling te geven.